main logo
1965

PDCM anunță când își va prezenta candidatul la alegerile prezidențiale

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) își va prezenta oficial, în curând, candidatul la alegerile prezidențiale. Președintele formațiunii, Ion Chicu, a anunțat că pe data de 22 iunie este planificată ședința Consiliului Politic Național al PDCM, în cadrul căreia urmează a fi desemnat candidatul.

PDCM anunță când își va prezenta candidatul la alegerile prezidențialeFoto: Facebook

Aflat la Glodeni, Ion Chicu a mulțumit colegilor din raion „pentru decizia de a susține candidatura mea în cadrul ședinței CPN al PDCM din 22 iunie 2024”, transmite Știri.md.

„Echipa PDCM din raionul Glodeni a luat decizia privind susținerea candidatului din partea PDCM la alegeri. Împreună cu președintele OT Glodeni a PDCM, Ion Cojocari, președintele raionului Glodeni, Oxana Albu, vicepreședinți ai organizației teritoriale, primari și consilieri raionali, am discutat mai multe subiecte importante, inclusiv participarea PDCM la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

În perioada de până la ședință voi vizita toate cele 35 de organizații teritoriale raionale și sectoriale ale PDCM, pentru a le solicita suportul pentru desemnarea candidaturii mele pentru scrutinul prezidențial”, notează Ion Chicu pe o rețea de socializare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării