main logo
938

Pavlovschi explică demisia din PPDA și anunță planurile de viitor

Stanislav Pavlovschi a confirmat pe pagina sa de Facebook că a decis să plece din funcția de vicepreședinte al Partidului Platforma DA.

Pavlovschi explică demisia din PPDA și anunță planurile de viitorFoto: jurnal.md

Politicianul spune că va continua să activeze ca jurist, avocat, activist civic și specialist în domeniul protecției drepturilor omului, transmite Știri.md.

"Activând în calitate de procuror și judecător, de-a lungul a mai multor ani eu am fost o persoană absolut apolitică. M-am angajat în această activitate în anul 2015, devenind unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr la propunerea domnului Andrei Năstase.

Fiind, după convingeri, un democrat și pro-european, eu nu am mai putut tolera situația care s-a creat la etapa ceea în țara noastră: uzurparea puterii de stat, călcarea în picioare a drepturilor omului, dezmăț nemaipomenit în justiția națională și, ca urmare, corupția endemică.

Fiind un jurist cu o vastă experiență, specialist în protecția drepturilor omului și în lupta contra corupției, am decis și eu să îmi pun umărul în procesul de întoarcere țării la normalitate.

În fața mea, eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova.

Acum toate trei obiective sunt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită. Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică. Voi continua să activez într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic", a precizat Stanislav Pavlovschi.

Știri.md amintește că Andrei Năstase a anunțat astăzi, că Stanislav Pavlovschi demisionează din funcția de vicepreședinte al Platformei DA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării