main logo
882

Pavlicenco i-a propus lui Chirtoacă să devină președintele PNL

Lidera Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, susține că a propus la mai mulți politicieni să adere formațiunii și să devină președinte PNL.

Pavlicenco i-a propus lui Chirtoacă să devină președintele PNL

Dorin Chirtoacă, ex-primarului capitalei, a refuzat în ultimul moment propunerea Vitaliei Pavlicenco, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Atunci când Partidul Liberal (PL), care niciodată nu a răspuns la vreun apel PNL, și când a făcut apel, fără ca să ne sune, doar un apel public, am mers, am solicitat întâlnire și i-a propus bloc. I-am spus așa: „Dorin, în 12 ani, prima dată vorbesc cu dumneata. Dar îți propun ca acum să facem un bloc, iar după alegeri formăm un singur partid, PNL, condus de tine”. Menționez că este a doua oară când îi propun acest lucru. Dumnealui a spus că este o propunere extrem de mărinimoasă, dar a tărăgănat cu timpul, iar în ultima zi de înscriere a blocurilor la CEC, el a spus că cei din consiliul politic nu-și doresc”, a declarat lidera Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco.

În cadrul aceleiași emisiuni, Pavlicenco a mai declarat că principalul rival în aceste alegeri este Blocul Electoral ACUM.

„Eu cred că în această campanie rivalul nostru ar fi convingerea greșită a oamenilor, că trebuie să dea, în continuare, un vot pentru șansă. Eu cred că blocului ACUM”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării