main logo
1529

Pavel Filip, invitat să arate că nu a monopolizat exportul de nuci

Liderul PAS, Maia Sandu, susține că familia prim-ministrului Pavel Filip a monopolizat exportul de nuci şi dictează prețurile pe piaţă, iar premierul susține că aceste declarații sunt fără temei.

Pavel Filip, invitat să arate că nu a monopolizat exportul de nuci

În acest sens, redactorul-șef al agenției Omega, Alexandr Petkov, îl provoacă pe Pavel Filip să furnizeze dovezi incontestabile ale lipsei de monopol la exportul de nuci din Moldova, transmite Știri.md.

Acesta i-a propus prim-ministrului să participe la un experiment public care ar infirma orice acuzații.

„Eu, Alexandr Petkov, cumpăr o tonă de nuci și în prezența camerelor de luat de vederi o export prin orice punct vamal la frontiera de vest a Moldovei. Sunt sigur că o mai bună modalitatea de a dezminți informația despre existența unui monopol la exportul de nuci din Moldova, nu există", a scris pe o rețea de socializare Petkov.

Prim-ministrul Pavel Filip, deocamdată nu a comentat această propunere.

Amintim că anterior, Maia Sandu a declarat că familia prim-ministrului a monopolizat exportul de nuci și respectiv dictează prețurile în țară. 

Ulterior, pe o rețea de socializare, premierul Pavel Filip a scris că nici el, nici familia sa nu are nicio legătură cu monopolul la exportul nucilor.

Totuși, Ziarul de Gardă a scris despre legăturile familiei Filip cu unul dintre agenții economici de pe piața nucilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării