main logo
2339

Pavel Filip îi cere Maiei Sandu să dezmintă informaţiile despre fiii lui

Ex-premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, vine cu o reacție la declarațiile Maiei Sandu, conform cărora fiii acestua ar fi implicați în spălare de bani.

Filip îi cere Maiei Sandu să dezmintă informaţiile despre fiii lui

"Șirul atacurilor “mi-au spus oameni de la piață” continuă. De data aceasta cu o gogomănie și mai mare, în care este vizată familia mea: Că fiii mei ar fi implicați în spălare de bani. Este fals. Toate aceste acțiuni au scopul de a reduce opoziția la tăcere.

Atunci când actuala guvernare mă atacă pe mine sau Partidul Democrat, înțeleg: nu pot să arate performanță sau să construiască, nu au politici pe domenii, așa că cel mai simplu este să ofere circ, dacă pâine oricum nu știu cum.

Să ataci însă familia unui oponent politic, cu subînțelesuri și declarații aruncate și neprobate, este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un politician. 

Îmi pare rău și sunt profund dezgustat că politicienii din Moldova au căzut atât de jos și nu au nimic sfânt. 

Cu atât mai mult, te aștepți de la un prim-ministru să înțeleagă responsabilitatea funcției pe care o are și ca atunci când deschide gura, să vorbească doar având probe și informații concrete.

Cer persoanei care a făcut aceste declarații dezmințiri publice. În caz contrar, îmi rezerv dreptul de a o acționa în judecată", a scris Pavel Filip.

Știri.md amintește că Maia Sandu a declarat astăzi, în timpul unei conferințe, că fiii fostului prim-ministru, Pavel Filip, ar fi implicați în operațiuni de spălare de bani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării