main logo
821

Pavel Filip anunță că și alți deputați ar putea rămâne fără imunitate

Liderul PDM, Pavel Filip, nu exclude că procurorul general interimar, Dumitru Robu, ar putea să ceară ridicarea imunității parlamentare și altor deputați.

Pavel Filip anunță că și alți deputați ar putea rămâne fără imunitateFoto: sputnik.md

„Nimic nu mă miră acum. Depinde de poftele acestei troici. Ei se întrunesc împreună și decid pe ce dosar și ce trebuie să facă procurorul general”, a declarat fostul premier, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Pot să vă spun din culisele Consiliului Suprem de Securitate, atunci când a fost ședința extraordinară a Parlamentului. Au invitat procurorul și i-au spus „Hai, noi pentru tine avem sesiunea extraordinară a Parlamentului”. Procurorul atunci nu a avut multe argumente, pentru că se dorea ridicarea imunității a 7-8 deputați”, spune Pavel Filip.

Întrebat dacă și imunitatea s-ar putea fi ridicată, Pavel Filip a spus că nu l-ar mira acest fapt. „Eu știu că ei din prima zi caută ce a semnat Filip, haideți să vedem absolut tot, se ia filă la filă”.

„Se oferă spectacol oamenilor, pentru că pâine nu este”, a mai declarat Filip.

Amintim că ieri, cu 53 de voturi, Parlamentul a votat ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vladimir Cebotari, în urma solicitării procurorului general interimar, Dumitru Robu.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării