main logo
901

PAS îl vrea pe Țîcu primar la Ungheni, iar DA l-a ales pe Petic

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Ungheniului ar trebui să fie Octavian Țîcu, susține deputatul PAS, Mihai Popșoi.

PAS îl vrea pe Țîcu primar la Ungheni, iar DA l-a ales pe PeticFoto: EPA

În opinia lui Popșoi, Țîcu ar fi un candidat mai potrivit la această funcție decât Gheorghe Petic, care este alegerea Platformei Demnitate și Adevăr pentru alegerile din 20 octombrie, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Am auzit că Gheorghe Petic ar fi propus de colegii de la Platforma DA pentru primar de Ungheni. Deși nu sunt împotriva acestei idei, personal, consider că Octavian Țîcu ar fi cel mai potrivit pentru această postură, căci el s-a învrednicit de susținerea plenară a locuitorilor din Ungheni în alegerile din 24 Februarie. Chiar dacă a pierdut la limită Circumscripția, Octavian Țîcu a obținut o victorie zdrobitoare în orașul Ungheni”, își argumentează Popșoi poziția.

El îl propune pe Petic drept candidat la funcția de deputat în circumscripția nr.17, unde vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate în urma depunerii mandatului de către Vladimir Plahotniuc.

Poziția lui Mihai Popșoi vine după ce Octavian Țîcu și-a manifestat în mai multe rânduri nemulțumirea față de felul în care decurg lucrurile în cadrul coaliției de guvernare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării