main logo
1224

PAS confirmă că distribuie pliante despre Ceban: Promisiuni nerealizate

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) confirmă că distribuie „pliante denigratoare” despre primarul capitalei, Ion Ceban.

PAS confirmă că distribuie pliante despre Ceban: Promisiuni nerealizateColaj: știri.md

„Acestuia nu-i place să i se aducă aminte despre promisiunile din campanie și să-i fie puse pe hârtie nerealizările”, a precizat deputatul PAS, Dan Perciun, transmite Știri.md.

Totodată, Perciun a declarat că la mijlocul lunii noiembrie, la 3 ani de activitate a edilului, vor prezenta un raport alternativ comprehensiv de activitate.

„Se pare că campania noastră #3anidemântuială a început să-l irite pe domnul primar. Acestuia nu-i place să i se aducă aminte despre promisiunile din campanie și să-i fie puse pe hârtie nerealizările. Iar după desemnarea de către SUA a partidului său drept principala forță pe care mizează Kremlinul, nervii încep să cedeze.

În cadrul campaniei #3anidemântuială, săptămânal, pe durata lunilor octombrie-noiembrie, trecem în revistă angajamentele electorale făcute în campanie și le contrapunem realității. Prima săptămână a fost dedicată - promisiunilor legate de transportul public, a doua promisiunilor făcute pensionarilor și persoanelor cu dizabilități, iar săptămâna viitoare vom vorbi despre angajamentele luate față de tineri și familiile cu copii.

Pe fiecare subiect prezentăm concluziile în cadrul unei conferințe de presă, urmată de materiale informative și pe online și pe offline.

Vom continua informarea săptămânală a cetățenilor și online și în poștă, la cort și prin oricare alt mijloc privind promisiunile luate de primar și nerealizate.

Iar la mijlocul lunii noiembrie, când se împlinesc 3 ani de activitate a edilului, vom prezenta un raport alternativ comprehensiv de activitate.

Toate cheltuielile aferente campaniei sunt în rapoartele noastre de activitate și legea este respectată cu strictețe. Iar Ceban în loc să scrie scrisori CEC-ului, mai bine s-ar pregăti să răspundă în fața instituțiilor statului privind suportul acordat în campania electorală de către consultanții trimiși de FSB și finanțarea acestora”, a scris Perciun.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, spune că „PAS împarte sute de mii de pliante denigratoare” în adresa lui.

Astfel, acesta susține că va sesiza „Procuratura, CEC, Serviciul Fiscal de Stat pentru acțiune și finanțare ilegală de către PAS”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării