main logo
837

PAS, către comunitatea internațională: Dodon vrea să fraudeze alegerile

PSRM și Igor Dodon deja au întreprins măsuri pentru a frauda alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

PAS, către comunitatea internațională: Dodon vrea să fraudeze alegerileFoto: știri.md

Despre aceasta anunță PAS printr-un comunicat de presă. Potrivit politicienilor, socialiștii ar încerca să fraudeze alegerile prin intermediul diasporei, transmite Știri.md.

În acest sens, Partidul Acțiune și Solidaritate a expediat o scrisoare către comunitatea internațională cu scopul de a ori tentativele de falsificare a alegerilor.

''Alegerile libere și corecte sunt elementul fundamental al unei societăți democratice. Doar un președinte ales în urma unui scrutin corect poate reprezenta țara și cetățenii și are mandatul necesar pentru a seta direcția de dezvoltare a țării.

Am trimis o adresare comunității internaționale prin care ne exprimăm îngrijorarea și sesizăm partenerii externi asupra tentativelor de fraudare a alegerilor de către Dodon și PSRM. Astăzi Comisia Electorală Centrală va decide numărul și amplasarea secțiilor de votare în afara țării. Solicităm cu insistență ca această decizie să fie una corectă, bazată pe lege și pe interesul cetățenilor.

Lupta în această campanie se duce împotriva furtului, a fraudei și a celui care stă în fruntea intenției de falsificare - Dodon. Avem datoria să-l oprim și să ne asigurăm că votul cetățenilor este respectat și reprezentativ. Scrisoarea adresată comunității internaționale a fost semnată de candidați și potențiali candidați la alegerile prezidențiale'', se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării