main logo
804

Partidul Șor: Țârdea este un simplu mercenar care a trecut dintr-o barcă în alta

Deputatul socialist Bogdan Țârdea, care se pretinde și analist, politolog, este un simplu mercenar, care a primit bani de la mai toți liderii politici din ultimii ani și a trecut dintr-o barcă în alta, iar acum a ajuns să-i laude pe cei din Blocul ACUM, pe care până acum câteva luni îi numea fasciști, comentează Partidul Politic Șor într-o declarație de presă.

Partidul Șor: Bogdan Țârdea este un simplu mercenar

Formațiunea menționează că toate atacurile lui Țârdea la adresa sa nu face decât să-i întărească rândurile și să continue lupta.

„Bogdan Țârdea este un mercenar de profesie, care a schimbat nu un singur stăpân. A lucrat pentru Filat, a luat bani de la Voronin. La atacat pe Dodon pe care îl numea „omul lui Plahotniuc”. După aceasta s-a angajat la Dodon și „a crescut” la funcția de deputat, dar a rămas același lefegiu care este mereu gata să justifice orice prostie sau murdărie spusă de stăpânul său”, comentează Partidul Politic Șor.

În afirmația celor spuse, Partidul Șor amintește cum până recent Bogdan Țârdea îi numea pe cei de la Blocul Acum fasciști, iar acum salută cu ambele mâini alianța cu aceștia. „Mercenarul este mercenar. Pentru asta și este plătit, ca să le explice alegătorilor orice, inclusiv coaliția socialiștilor cu cei pe care el, cu doar o lună în urmă, îi numea fascisti”.

Partidul Șor se mai întreabă de ce Țârdea, declarat un „luptător” anti-Plahotniuc, nu vorbește despre faptul cum Dodon cerea de la acesta 600-700 de mii de dolari pentru întreținerea partidului etc.

 Autorul comentariului consideră că în curând, atunci când actualii parteneri ai PSRM – cei de la Blocul Acum vor începe investigarea socialiștilor, Țârdea va începe din nou să-i critice. Sau chiar va trece de partea blocului.

În acest context, Partidul Politic Șor susține că toate criticile la adresa sa din partea lui Țârdea nu fac decât să fortifice formațiunea. „Critica, semănând mai degrabă cu un atac banditesc, din partea unui astfel de mercenar fără principii precum Țârdea doar consolidează numeroasa echipă a Partidului Șor, o adună în jurul liderului său, stimulează la continuarea luptei”, se arată în comentariul Partidului Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării