126
0
Partidul Șor a oferit susținere în cadrul Festivalului Mărul de Aur din Torino (P)
126
0

Partidul Politic ”ȘOR” susține talentele autohtone, în cadrul programului Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna.

De Ziua Internațională a Copilului, în orașul italian Torino a avut loc, în premieră, Festivalul Internațional de muzică "Mărul de Aur" 2019.

În cadrul festivalului internațional de muzică, au participat și copiii cu dizabilități din Moldova, România, Italia, Portugalia, Spania, Belgia, Irlanda, Anglia, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Macedonia și Muntenegru.

Una dintre cele mai strălucitoare performanțe la Gala Festival a înregistrat participanta originară din Moldova. Este vorba de Rodica Chilianu, care a devenit câştigătoarea Grand Prix-ului din acest an.   

În cadrul evenimentului, copii care iubesc să își aline sufletul prin muzică și cântec și care dețin talente deosebite au demonstrat că sunt cei mai buni.

În acest sens, Partidul Politic "ȘOR" și președintele, Ilan Șor, sunt onorați să contribuie la organizarea a astfel de evenimente, cum este Festivalul Internațional de Muzică "Mărul de Aur" și să aducă un strop de fericire pe chipurile copiilor!

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a fi alături de voi și de a fi sprijinul vostru pentru a realiza lucruri frumoase.

Citește și
article image
Partidul Șor propune ca procurorul general să fie ales de...
1
60
article image
Italia: Guvernul Conte a primit vot de încredere și își...
0
81
article image
Putin scandalizat de arestarea în Italia a unui director rus
0
346
article image
Italia: Un moldovean a trecut prin clipe de coșmar la o...
0
575