1 058
1
Partidul Şor a oferit prima reacţie după reţinerile lui Tauber și Apostolova
1 058
1

Partidul Politic Şor a publicat noi imagini din momentul reţinerii deputatei Marina Tauber şi totodată, prima poziţie oficială a partidului cu privire la ridicarea imunităţii şi reţinerea a celor două deputate Şor, Marina Tauber şi Reghina Apostolova.

Marina Tauber a încercat să facă un video, însă a fost întreruptă de procurori, care au insistat ca deputata să se supună cerinţelor legale, transmite Știri.md cu referire la tvr.md.

Partidul ŞOR consideră că cele două deputate au fost reţinute „la indicaţia personală a lui Dodon”.

„Forţele de ordine le-au arestat pe deputatele Marina Tauber şi Reghina Apostolova, cărora cu o oră înainte de aceasta, în regim de urgenţă, le-au ridicat imunitatea parlamentară. 

Acesta este singurul lucru pe care îl poate face guvernarea - să lupte în mod laş cu femeile. Să folosească forţa brută fără a ţine cont de cetăţeni şi de lege. 

Să şantajeze şi să persecute opoziţia şi pe cei incomozi. Dar noi nu vom ceda! Nu avem ce ascunde, vom demonstra nevinovăţia deputaţilor noştri, vom obţine legalitatea şi dreptatea. Cetăţenii şi adevărul sunt de partea noastră!”, este mesajul partidului ŞOR.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter