main logo
467

Partidul Nostru ar putea participa la alegerile locale din Chișinău

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că formațiunea pe care o conduce ar putea intra în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău.

Partidul Nostru ar putea participa la alegerile locale din Chișinău

Nu a fost luată o decizie, însă Usatîi a declarat că examinează posibilitatea ca Ilian Cașu să fie un potențial candidat, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

Întrebat dacă va participa la funcția de primar la Bălți, Usatîi nu a dat un răspuns concret. Totuși, a ținut să precizeze că Partidul Nostru ar putea avea un candidat la funcția de primar general al Chișinăului. 

„Despre Bălți nu este clar absolut nimic, voi lua o decizie în cel mai scurt timp. O să susțin candidatul Partidului Nostru la Chișinău. -Veți avea candidat? -Da!”, a declarat Usatîi. 

Totodată, Usatîi a afirmat că examinează posibilitatea ca în cursa pentru fotoliul de edil al Capitalei, din partea partidului pe care în conduce, să intre actualul membru al Consiliului Municipal Chișinău, Ilian Cașu.

„Ilian Cașu este un om foarte cinstit și corect. E foarte implicat. Încă nu este nicio decizie, dar sunt sigur că vom avea un candidat”, a conchis liderul PN.

Agora amintește că Partidul Nostru a luat, la 17 iulie curent, decizia de a participa la alegerile locale, care vor avea loc pe 20 octombrie 2019. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării