main logo
1564

Partidul Democrat ia apărarea și condamnă reținerea lui Alexandru Pînzari

Partidul Democrat din Moldova condamnă atacurile la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pînzari.

PDM ia apărarea și condamnă reținerea lui Alexandru PînzariColaj: știri.md

Potrivit PDM, Alexandru Pînzari este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor, transmite Știri.md.

„Considerăm că prin reținerea acestuia, unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere.

Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne pe Alexandru Pînzari. Credem că dlui Pînzari i se va face dreptate și sperăm că acesta va avea parte de o justiție corectă, așa cum li s-a promis cetățenilor în această campanie electorală”, se arată în comunicatul democraților.

Știri.md amintește că ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, după ce, în această dimineață, au avut loc percheziții la domiciliul său.

Ulterior, s-a aflat că Alexandru Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

După ce ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, cel din urmă a venit cu o reacție în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării