main logo
322

Partidul Acţiunea Democratică intenționează să participe la alegerile locale

Partidul Acţiunea Democratică (PAD) intenţionează că consolideze forţele unioniste şi să participe la alegerile locale.

Partidul Acţiunea Democratică vrea să participe la alegerile locale

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la un comunicat al partidului, liderul acestuia, fostul deputat PLDM, Mihai Godea, a menţionat că formaţiunea intenţionează "să promoveze un proiect unionist responsabil, o unire care să consolideze întreaga societate basarabeană, cu minorităţile, elitele şi moştenirea noastră istorică", transmite Știri.md.

În comunicat se arată că vicepreşedinte al PAD a fost numit activistul civic Mihail Bagas, care este "un reprezentant remarcabil al diasporei ucrainene din Republica Moldova, un activist cu impact care va aduce un aport de valoare consistentă în echipa PAD şi în proiectul unionist".

Mihai Godea subliniază că "partidul a desemnat echipa responsabilă pentru alegerile locale care, potrivit legii, trebuie să se desfăşoare în acest an".

"Partidul Acţiunea Democratică şi-a asumat accelerarea Unirii cu România, crearea şi consultarea publică a unei strategii de Re-Unire şi promovarea fuzionării tuturor forţelor politice unioniste într-un singur partid", se arată în comunicat.

PAD a fost creat la sfârşitul anului 2011 ca partid de centru-dreapta. Formaţiunea nu participă activ la viaţa politică a ţării, nu a participat la alegerile parlamentare din 2019, iar la alegerile precedente, din 2014, nu a trecut pragul electoral.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării