Pagina web a CEC-ului, accesată de 4 milioane de ori în ziua turului II
18 noiembrie, 16:48
200
0
Pagina web a CEC-ului, accesată de 4 milioane de ori în ziua turului II
18 noiembrie, 16:48
200
0

În ziua turului doi de scrutin prezidențial, platformele cu date electorale ale Comisiei Electorale Centrale /CEC/ au fost accesate de circa 4 milioane de ori.

Potrivit CEC, pe parcursul zilelor de 15-16 noiembrie, când în Republica Moldova a avut loc turul doi de scrutin prezidențial și totalizarea rezultatelor preliminare, modulul SIAS „Alegeri”/„Prezența la vot și Rezultatele preliminare” a fost accesat de 310.000 utilizatori unici, înregistrând, circa, 4 milioane de vizualizări, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Informare din prima sursă a fost accesibilă mai ales pentru că modulul sus numit a generat date în timp real din toate secțiile de votare deschise atât pe teritoriul țării, cât și de peste hotarele ei.

În creștere a fost și numărul de utilizatori care au accesat pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale în perioada august-noiembrie, atingând 4,2 milioane de vizualizări.

Din circa 500 mii de utilizatori, 68% au accesat site-ul aflându-se pe teritoriul Republicii Moldova, iar 32% de utilizatori au accesat pagina aflându-se în alte țări, top cinci fiind: România, Republica Italiană, Marea Britanie, Republica Federală Germania și Statele Unite ale Americii.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter