main logo
972

OT Hâncești a PSRM cere depunerea mandatului lui Ștefan Gațcan

Deputatul PSRM Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și se alătură grupului parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu.

OT Hâncești a PSRM cere depunerea mandatului lui Ștefan Gațcan

În urma acestei declarații, Organizația teritorială Hâncești a PSRM cere depunerea mandatului de parlamentar a acestuia, transmite Știri.md cu referire la regional.md.

„Organizația teritorială Hâncești a PSRM, sutele de cetățeni, activiști socialiști, care au muncit pe frig și prin glod, ca să-l facă deputat pe Ștefan Gațcan cer depunerea IMEDIATĂ a mandatului de parlamentar.

Noi am muncit pentru ca să fiți ales în Parlament și să ne reprezentați cu demnitate, nu să ne trădați, să ne vindeți ca Iuda pe 30 de arginți.

Veniți în fața sutelor de socialiști din Hâncești, în fața miilor de oameni care v-au dat votul în martie, să le priviți în ochi și să le explicați de ce i-ați trădat! Vă place banul?

Donați milionul de dolari pe care l-ați primit din miliardul furat pentru tratarea bolnavilor de COVID-19! Lăsați mandatul și dispăreți din politică, poate așa veți reuși să vă salvați parțial onoarea profesională de medic.

Că cea de politician ați îngropat-o adânc și definitiv. Vă așteptăm la Hâncești să vă spunem mai multe... Ori vom veni noi la Chișinău să vă zicem”, scrie într-o postare făcută pe pagina de Facebook PSRM Hâncești.

Amintim că după anunțul făcut de Gațcan, alianța PRSM-PDM nu mai are majoritatea în Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării