main logo
2683

Orban, discuție la telefon cu Sandu: Ai surprins aproape toată Europa

Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu nu doar pe Facebook. Premierul României a sunat-o pe câștigătoarea alegerilor, iar conversația dintre cei doi a fost postată pe o rețea de socializare.

Orban, discuție la telefon cu Sandu: Ai surprins aproape toată EuropaColaj: știri.md

Premierul român a menționat că abia așteaptă să discute cu Maia Sandu despre modul în care ar putea ajuta Republica Moldova, transmite Știri.md.

– Știi foarte bine, Maia, că atât domnul președinte (n.red. Klaus Iohannis), cât și eu, suntem alături și abia așteptăm să discutăm despre cum putem să vă ajutăm. Oricum, ai surprins aproape toată Europa.

– Moldovenii au surprins toată Europa, nu eu! Moldovenii s-au unit și s-au mobilizat extraordinar și acasă, și în diasporă. Dar, avem mult de lucru și chiar avem nevoie de ajutorul României și pe criza sanitară, să-i ajutăm pe oameni și pe partea economică. Chiar avem mare nevoie de ajutor. Mai trec câteva zile, am să revin să discutăm.

– Există o așteptare foarte mare și sunt convins că trebuie să gândești cu mare seriozitate toate proiectele și, ți-am mai spus, că poți conta oricând, aștept să mă suni. 

Reamintim că mai devreme, Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu și pe pagina sa de Facebook.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării