main logo
2507

Opoziția, despre anularea sărbătorii de 9 mai: Fascismul se simte tot mai puternic

Opoziția parlamentară a venit cu primele reacții, după ce a fost publicat proiectul de Lege elaborat de majoritatea PAS, care prevede anularea sărbătorii de 9 mai. Astfel, socialiștii au condamnat inițiativa PAS.

Opoziția, despre anularea sărbătorii de 9 mai: Fascismul, mai puternicColaj: Știri.md

”În ajunul alegerilor prezidențiale și parlamentare, PSRM a avertizat că Sandu și PAS vor anula Ziua Victoriei, marcată pe 9 mai. Cu părere de rău, gruparea de la conducerea țării nu ne-a înșelat așteptările”, a declarat socialiștii într-un comunicat de presă, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Socialiștii au chemat toată societatea și forțele politice patriotice să se unească pentru a opri PAS.

Iar Ilan Șor, liderul partidului ȘOR, a declarat că fascismul se simte tot mai puternic în ceea ce privește regimul Sandu-PAS.

Totodată, pe canalele de Telegram a apărut un material video în care Maiai Sandu, în ajunul alegerilor, le promite cetățenilor că nimeni nu le poate interzice să sărbătorească ziua de 9 mai.

Sărbătoarea de 9 mai Ziua Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru independența Patriei vă dispărea în Republica Moldova. Partidul de la guvernare, PAS, a elaborat un proiect de lege în acest sens.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării