main logo
2843

Olesea Stamate, despre investigația PA împotriva CNA: Caută vinovați

Președinta Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, deputata PAS Olesea Stamate, s-a arătat confuză privind anunțul de marți seara, 26 septembrie curent, a Procuraturii Anticorupție (PA) în investigația pornită împotriva unor angajați ai Centrului Național Anticorupție (CNA) al cărui șef este Iulian Rusu, în urma scandalului general de trecutul lui Iulian Muntean.

Olesea Stamate, despre investigația PA împotriva CNA: Caută vinovați

Deputata se arată nedumerită despre atitudinea Procuraturii Anticorupției care ,,caută vinovații de la celălalt etaj'', transmite Știri.md.

,, Mdaaa… no comment:)

Лучшая защита - нападение. 

Și sunt sigură ca de data asta vor înregistra totul in sistemul informațional unic. 

P.S. Deci, in loc sa facă curat in propriile rânduri (CNA, de exemplu, încă la audieri a declarat ca a pornit o ancheta interna), PA caută vinovații de la celălalt etaj… doar procurorii sunt sfinți, nu alta:( '', a comunicat pe pagina de Facebook.

Știri.md amintește că Comisia juridică, numiri și imunități a organizat audieri publice privind procedura de numire a lui Iulian Muntean în funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Președinta Comisiei juridice numiri şi imunităţi, Olesea Stamate a venit cu un comentariu după ședință.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării