main logo
1058

Oleinic: Nu renunț la mandat. Declarațiile lui Usatîi sunt aberații

Deputatul independent Alexandr Oleinic susține că nu are de gând să renunțe la mandatul de deputat și califică declarațiile liderului PN, Renato Usatîi, precum că ar urma să plece din Parlament, drept „aberații”.

Oleinic: Nu renunț la mandat. Declarațiile lui Usatîi sunt aberațiiFoto: Zdg.md

Totodată, acesta afirmă că depunerea de către Viorel Melnic a mandatului nu are nicio legătură cu motivele invocate de președintele PN, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Pentru mine, mandatul actual este al 4-lea. Eu nu mi-am depus mandatul când eram în opoziție, 2001-2009, când era opoziție chiar foarte serioasă. Acum, suntem gata să ne aducem aportul, cunoștințele și puterile pentru binele țării”, a declarat Alexandr Oleinic pentru ZdG.

Referitor la faptul că Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat, așa cum cu câteva ore în urmă a anticipat Renato Usatîi, independentul Alexandr Oleinic susține că plecarea lui Melnic nu are nicio legătură cu declarațiile lui Usatîi.

Renato Usatîi susține că în zilele următoare de la Partidul Democrat vor pleca în jur de 8-9 deputați. Potrivit lui și cei 3 independenți urmează să-și dea demisia și să fie organizate alegeri anticipate pe circumscripțiile rămase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării