main logo
435

Oleg Serebrian, în deplasare la București. Agenda de lucru a șefului BPR

Vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, își începe astăzi, 28 februarie, vizita de lucru la București.

Oleg Serebrian, în deplasare la București. Agenda de lucru a șefului BPRFoto: tv8.md

Potrivit programului, la ora 10:00, Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Luminița Odobescu, transmite Știri.md.

Totodată, pe parcursul zilei, Oleg Serebrian va mai avea o prezentare a situației din regiunea transnistreană în fața șefilor misiunilor diplomatice acreditați în R. Moldova, eveniment găzduit de Institutul Diplomatic Român, precum și întrevederi cu o serie de oficiali români, inclusiv cu secretarul de stat Adrian Dupu, șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Tot azi, Oleg Serebrian va avea un interviu la Euronews despre evenimentele din raioanele de est ale țării și procesul de reintegrare.

Mâine, 29 februarie, Oleg Serebrian va fi primit la Palatul Parlamentului de către președintele Senatului României, Nicolae Ciucă.

De asemenea, vor avea loc întrevederi separate cu deputatul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Legislativului României, și cu senatoarea Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a camerei superioare a Legislativului României.

Tot mâine, Oleg Serebrian va avea o întrevedere la Palatul Cotroceni cu Gabriel Bologan, consilierul pentru politică externă al președintelui României.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării