main logo
490

Ofițeri ai SPPS, distinși cu diplomele Parlamentului de Ziua Independenței

Cu prilejul Zilei Independenței R. Moldova, un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat a primit diplomele Parlamentului.

Ofițeri ai SPPS au primit diplomele Parlamentului de Ziua IndependențeiFoto: parlament.md

Acestea au fost înmânate de Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu, care a dat citire mesajului semnat de către Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat ofițerilor SPPS, transmite Știri.md

”Vă mulțumesc pentru devotament, sacrificii și contribuția pe care o aveți în consolidarea statului. Serviciul de Protecție și Pază de Stat a demonstrat, de-a lungul anilor, înalt profesionalism, disciplină și responsabilitate. În această zi importantă pentru Republica Moldova exprim gratitudine și recunoștință tuturor ofițerilor care au fost și sunt în slujba Patriei. Vă mulțumesc pentru patriotismul de care dați dovadă și curajul cu care vă îndepliniți misiunea. Fiți mândri de munca pe care o faceți în serviciul poporului și al țării”, se menționează în mesajul Președintelui Parlamentului.

Distincțiile au fost conferite pentru merite deosebite în activitatea de serviciu, manifestate prin profesionalism înalt, disciplină exemplară, credință și devotament față de țară, aport considerabil adus în asigurarea protecției persoanelor beneficiare de protecție de stat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării