main logo
949

Oficial: Deputatul Gaik Vartanean a părăsit fracțiunea BCS

Deputatul Gaik Vartanean a părăsit fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament și s-a declarat deputat independent.

Oficial: Deputatul Gaik Vartanean a părăsit fracțiunea BCS

Anunțul a fost făcut în plenul Parlamentului, transmite Știri.md.

Vartanean spune că va susține proiectele de legi bune pentru țară venite din partea opoziției, dar și a majorității parlamentare.

„Ieri a avut loc ședința BCS unde am depus cerere de a ieși din fracțiune și cererea a fost aprobată. De astăzi voi activa în Parlament ca deputat independent și vreau să mulțumesc colegilor deputați din bloc pentru susținerea demersului meu. Le urez succes în promovarea legilor pentru beneficiul țării. Declar că voi fi dispus să susțin orice proiect de lege în beneficiul țării, atât care vin de la opoziție, cât și de la majoritatea parlamentară”, a declarat Vartanean în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului.

În spațiul public s-a vehiculat că Vartanean ar urma să adere la Partidul MAN, liderul căruia este Ion Ceban. PSRM a menționat că decizia deputatului nu reprezintă o surpriză pentru echipă și că a știut întotdeauna că el este omul apropiat lui Ion Ceban.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării