main logo
708

Octavian Țîcu spune cine-l va susține la Primăria Chișinău

Deputatul independent Octavian Țîcu spune că-l bucură decizia Partidului Unității Naționale (PUN) de al susține în lupta pentru funcția de Primar de Chișinău, deoarece PUN pentru parlamentar înseamnă Traian Băsescu care este un lider de anvergură și nu are nevoie de recomandări.

Octavian Țîcu spune cine-l va susține la Primăria Chișinău

În cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, Octavian Țîcu a menționat că a vorbit și cu alte partide care se află pe dreapta: Partidul Popular Românesc (PPR) și PLDM, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Am înțeles că acum e consiliul lor și aștept să văd ce decid. Mie mi-ar place să fie o alianță pentru Chișinău, care ar acorda sprijin candidaturii mele. Pot să gândesc acuma că va fi o noapte lungă de discuții. Dimineața vom avea cu toții o claritate. Această alianță pentru Chișinău ar fi importantă și post-electoral”, a precizat Octavian Țîcu, care a părăsit Blocul ACUM și vrea să candideze la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Totodată, deputatul a subliniat că mai este și soluția retragerii candidaților PL și USB. „Mie când mi s-a propus să fiu primar - am spus că Chirtoacă e primar bun. Mie îmi plac concursurile, ne vom confrunta cu toți, dar nu mi-am dorit o campanie politică”, a conchis Țîcu.

Octavian Țîcu a părăsit Blocul ACUM pe 18 septembrie, spunând că pe interiorul blocului nu există o coeziune sănătoasă. El și-a anunțat intenția de a candida la alegerile din Capitală.

Precizăm că joi, 19 septembrie este ultima zi când candidații pot depune actele necesare pentru a fi înregistrați în alegerile locale și cele parlamentare noi care vor avea loc pe 20 octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării