main logo
544

Octavian Țîcu, candidatul PUN la funcția de primar al Capitalei

Deputatul Octavian Țîcu este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Octavian Țîcu, candidatul PUN la funcția de primar al CapitaleiFoto: IPN

Parlamentarul a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Dorința mea de a participa la aceste alegeri a fost determinată de necesitatea urgentă de a stopa asaltul socialiștilor asupra orașului Chișinău. Eu regret faptul că această decizie, care a fost luată într-o perioadă foarte complicată pentru R.Moldova și orașul Chișinău, nu ne-a oferit prea mult timp pentru negocieri și pentru posibilitatea de a crea un bloc pentru orașul Chișinău”,  a declarat Octavian Țîcu.

De asemenea, legislatorul a precizat: „Vreau să-i mulțumesc întregii echipe PUN că mea oferit acest sprijin. Nu sunt afiliat politic acestui partid și nu voi concura împotriva candidaților de dreapta”, a spus deputatul.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat șase candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco, Victor Chironda și Valeriu Munteanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării