323
1
Octavian Țîcu, candidatul PUN la funcția de primar al Capitalei
323
1

Deputatul Octavian Țîcu este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Foto: IPN

Parlamentarul a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Dorința mea de a participa la aceste alegeri a fost determinată de necesitatea urgentă de a stopa asaltul socialiștilor asupra orașului Chișinău. Eu regret faptul că această decizie, care a fost luată într-o perioadă foarte complicată pentru R.Moldova și orașul Chișinău, nu ne-a oferit prea mult timp pentru negocieri și pentru posibilitatea de a crea un bloc pentru orașul Chișinău”,  a declarat Octavian Țîcu.

De asemenea, legislatorul a precizat: „Vreau să-i mulțumesc întregii echipe PUN că mea oferit acest sprijin. Nu sunt afiliat politic acestui partid și nu voi concura împotriva candidaților de dreapta”, a spus deputatul.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat șase candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco, Victor Chironda și Valeriu Munteanu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter