main logo
2177

Octavian Țâcu, către guvernare: Voi vă jucați de-a justiția

Octavian Țâcu acuză guvernarea că „se joacă de-a justiția” în timp ce securitatea statului este pusă în pericol de o grupare care a format „un guvern în exil” la Moscova. De cealaltă parte, deputatul PAS Vasile Grădinaru a argumentat că guvernarea se ține de buchia legii.

Octavian Țâcu, către guvernare: Voi vă jucați de-a justițiaOctavian Țâcu/Foto: Ipn.md

Potrivit lui Octavian Țâcu, aceștia oameni au „creat guvern în exil”, un guvern pe care armata rusă îl aduce și îl instalează la Chișinău, transmite Știri.md, cu referire la jurnal.md. 

„Cât voi vă scremeți și vă gândiți când o să fie dosar, parchet. În cel mai bun caz, o să vină la putere și o să vă facă la toți dosare într-o săptămână și o să fiți condamnați „pentru complicitate la grupul criminal Maia Sandu și PAS”. În cel mai rău caz, o să vă împuște pe toți în fața Parlamentului. Asta e acțiunea lor și așa se întâmplă întotdeauna. Voi chiar nu înțelegeți asta? Vă jucați de-a statul și de-a justiția”, a declarat Octavian Țâcu.

La rândul său, Vasile Grădinaru a spus: „Prin asta și ne deosebim de ei. Ei folosesc mijloace ilegale, iar noi respectăm legea. Și dacă noi n-o să respectăm legea, o să ajungem la CEDO, o să fie casată decizia și o să”.

Cu toate acestea, Octavian Țâcu a insistat că securitatea statului este pusă în pericol acum și nu este protejată cu nimic. 

„Știu că durează, dar dacă vrem să facem ceva corect, durabil și să nu fie contestat, să fim corecți până la capăt și să avem efecte juridice, trebuie să mergem pe calea corectă și noi asta facem”, a argumentat deputatul PAS.

Video: Youtube/Jurnal TV

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării