main logo
1394

Oamenii au așternut plapume la Primărie: Vom protesta toată noaptea

Protestatarii vor manifesta până dimineața. Aceștia și-au adus plapume de acasă și le-au așternut în fața Primăriei. Lidera PAS spune că protestul va continua până dimineața.

Oamenii au așternut plapume la Primărie: Vom protesta toată noaptea

Oameni au inceput sa protesteze dupa ce, completul de judecatori de la Curtea de Apel a mentinut decizia primei instante de judecata,  de a declara nule alegerile locale de la Chisinau, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Pe 19 iunie, Judecatoria Chisinau a declarat nule alegerile locale de la Chisinau si a invalidat mandatul primarului ales, Andrei Nastase.

 Princinpalul motiv din care alegerile au fost declarate nevalide este ca Andrei Nastase a facut agitatie electorala chiar in ziua alegerilor, pe 3 iunie. Mai exact, Nastase a facut un live pe facebook in care a indemnat oamenii sa iasa la vot.

 Judecatoarea scrie ca transmisiunea a fost urmarita de peste 250 de mii de utilizatori, iar asta este in masura sa influenteze rezultatul alegerilor.decizia judecatoriei de a declara nule alegerile din Chisinau a fost atacata la Curtea de Apel. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării