main logo
1088

O nouă persoană la Primărie. Răspunsul lui Codreanu pentru Năstase

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că „pe lângă Radu și Grozavu, Plahotniuc vrea să instaleze la Primărie un alt individ”, ar fi vorba despre un vameș.

O nouă persoană la Primărie. Răspunsul lui Codreanu pentru Năstase

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, dezminte această informație și susține că sunt doar speculații, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

„Atât timp cât voi fi eu aici, am să evit să fac orice declarație politică, cu atât mai mult, speculații. În ultimile două săptămâni s-a tot speculat în spațiul public că s-ar întoarce Silvia Radu sau un coleg din CMC care va asigura interimatul, aceste speculații afectează activitatea întregii Primării. Recunosc că situația în Primărie este una confuză, eu îmi asum responsabilitatea la tot ce se întâmplă în oraș”, a declarat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Amintim că într-un live pe Facebook, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că la Primărie ar urma să vine o persoană. Ar fi vorba despre un vameș, unde săptămâna viitoare subiectul se va discuta la ședința CMC-ului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării