15 septembrie, 12:56
515
0
O jurnalistă solicită scuze publice de la Usatîi pentru atacuri sexiste
15 septembrie, 12:56
515
0

Jurnalista Margarita Răducan îi cere liderului formațiunii politice Partidul Nostru, Renato Usatîi, și lui Ilian Cașu, să prezinte scuze publice după ce a fost atacată pe rețelele de socializare de către simpatizanții partidului.

Jurnalista ar fi fost criticată de internauți după ce aceasta a decis să plece din partid și să-și continue cariera de jurnalistă, transmite Știri.md.

''Stimate Renato Usatîi și Ilian Caşu!

În urma atacurilor publice de aseară făcute de colegii dvs din Partidul Nostru, care poartă un caracter sexist și sunt discriminatorii, rog respectuos să vă cereți scuze.

Consider că ele au fost făcute pe negândite și din rea voință, astfel făcându-vă o defavoare în situația când imaginea partidului ar trebui să fie în creștere și nu în scădere. Acum ca niciodată aveți nevoie de oameni de calitate în partid.

Este un atac mârșav și incult asupra mea!

Știu că DVS aveți nobilă intenție să promovați femeile în partid, atunci dl Usatîi explicați-mi cum o veți face? Prin așa gesturi nicidecum nu se încurajează femeile să participe la viața publică și politică. Modelul de susținere a femeii în Partidul Politic Partidul Nostru este acel prin atacuri sexiste și injurii? Oare nu se găseau alte cuvinte și alte formule? Ce vor gândi femeile care aderă la formațiunea dvs că în caz de plecare vor fi umilite în așa hal? Atunci nimeni nu va dori să vină.

Oare merită o postare care era despre cultură întregului popor să genereze așa comportament.

Dl Usatîi, mama dvs este învățătoare și nu cred că e încântată să audă cum un membru de partid postează drept mesaj din diaspora așa un slogan cu utilizarea cuvintelor obscene. Nu cred că ați ajuns să nu puteți formula în cadrul staff-ului dvs alte mesaje.

Dl Usatîi, vreau să menționez că de când am plecat din partid nu am vorbit în niciun fel despre colegii mei și am păstrat o distanță inteligentă. Am muncit sincer atât în campania electorala cu Dl Diacov cât și ulterior. Am promovat corectitudinea și colegialitatea. Așa sunt răsplătită??'', scrie Răducan pe o rețea de socializare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter