main logo
410

O delegaţie oficială din Belarus a sosit în Moldova

O delegaţie oficială din Belarus a sosit în Moldova pentru a evalua potenţialul de cooperare în domeniul turistic.

O delegaţie oficială din Belarus a sosit în Moldova

Delegația oficială de la Minsk se va afla în țară 3 zile, timp în care va descoperi oferta turistică a Moldovei și va stabili contacte noi cu actorii din industria turismului receptor. 

Vizita face parte din setul de acțiuni, pe care le prevede Protocolul privind colaborarea în domeniul turismului semnat acum o lună între cele două țări, transmite Știri.md.

Din delegația oficială de la Minsk fac parte oficiali de stat, operatori turistici, jurnaliști și bloggeri specializați pe domeniul turismului.

Între 11 și 14 decembrie aceștia vor vizita cele mai importante obiective turistice vinicole, culturale și religioase din Moldova, printre care: Vinăria Asconi, Vinăria Chateau Vartely, Vinăria Purcari, Vinăria Cricova, Mănăstirea Curchi și Cetatea Bender.

Sejurul va culmina cu organizarea, pe 13 decembrie, a unei întâlniri B2B între agențiile de turism din ambele țări, în cadrul căreia 10 prestatori de servicii turistice din Moldova își vor prezenta oferta. Oaspeții de peste hotare au fost întâmpinați de către organizatori pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării