main logo
984

O bloggeriță candidează pe circumscripția SUA și Canada din partea Partidului Șor

Bloggerița Rodica Rusu anunță despre o nouă experiență în viața sa profesională și personală.

Rodica Rusu anunță că a fost înregistrată oficial drept candidat la alegerile din 24 februarie pe circumscripția SUA și Canada, din partea Partidului Șor, transmite Știri.md.

„Este o decizie asumată și luată destul de greu. Pentru că eu mereu am fugit de tot ce înseamnă politică. Dar vine o etapă în viață când te saturi să niorlăi și să te ții doar de criticat, și vrei să vii cu soluțiile tale, pentru societatea în care trăiești. Iar dacă ai suportul unei echipe profesioniste, care îți oferă încredere, trebuie să acționezi”, a scris bloggerița pe pagina sa de Facebook.

Rodica Rusu a anticipat și reacțiile care pot urma:

„Știu că s-ar putea să vină un val de critici peste mine și acuzații, dar mizez pe bunul simț și rațiunea oamenilor. Până la urmă, orice experiența te face mai bun”, a conchis bloggerița.

De menționat că, pe site-ul Comisiei Electorale Centrale există hotărârea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru Rodica Rusu, candidată din partea Partidului Șor. 

Amintim că, la 9 ianuarie curent, Partidul Șor a fost înregistrat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării