main logo
616

Numărul candidaților înregistrați de CECE Bălți crește: 8 candidaturi

Numărul candidaților înregistrați de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți pentru alegerile din 21 noiembrie crește până la opt.

Numărul candidaților înregistrați de CECE Bălți crește: 8 candidaturi

Joi au depus actele și au fost înregistrați Nicolae Chirinciuc, din partea Partidului „Patrioții Moldovei”, și Fiodor Ghelici, înaintat de Partidul Politic „Partidul Oamenilor Muncii”, transmite Știri.md.

Viorica Cemîrtan, secretarul CECE Bălți, a specificat pentru IPN că, în urma tragerilor la sorți, lui Nicolae Chirinciuc i-a revenit numărul 9 în buletinele de vot, iar lui Fiodor Ghelici – numărul 8. 

„Domnul Ghelici a scris o cerere prin care tragerea la sorți să fie efectuată în lipsa lui, pentru că trebuia să plece la Chișinău, dar a scris în cerere că este de acord cu acel număr care îi revine în buletinul de vot”, a precizat Viorica Cemîrtan.

Până în prezent, în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului Bălți au mai fost înregistrați: Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, Maxim Burduja, din partea Partidului Unității Naționale, Alexandr Nesterovschi, din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Nicolai Grigorișin, candidat independent, Ivan Tulburi, candidat înaintat de Partidul Liberal.

În proces de examinare este și dosarul ex-deputatului român Mihai Rizea, din partea Partidului Politic „Noi” (cu numele Mihai Cristian, conform unei copii a buletinului de identitate temporar din Republica Moldova).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării