main logo
961

Novac, către Sîrbu: Poate să meargă la un psiholog

Democratul Sergiu Sîrbu „nu poate să fie un coșmar”. Cel puțin, asta a spus socialistul Grigore Novac. Declarația vine după ce, luni, Sîrbu a anunțat că va fi „coșmarul” guvernării formată din ACUM și PSRM.

Novac, către Sîrbu: Poate să meargă la un psiholog

„Domnul Sîrbu este coșmarul Republicii Moldova cred că în ultimii 10 ani de când e în activitatea politică. E un coșmar juridic, având în vedere toate gafele pe care le-a făcut în ultimii ani, gafe la care noi am atras atenția colegilor din Parlament. Cred că, parțial, RM a scăpat de acest coșmar. Ambițiile și apucăturile mai puțin corecte ale lui Sîrbu nu vor mai putea avea efecte asupra proceselor decizionale”, a declarat Grigore Novac, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Socialistul i-a recomandat democratului „să se înarmeze cu răbdare și înțelegere”. 

„Îi sugerez să înțeleagă că nu mai sunt la guvernare, să se consoleze cu acest fapt. Dacă este nevoie, poate să meargă, eventual, la un psiholog pentru a-i sugera mai multe elemente care i-ar aduce liniște în suflet. Îi urez succes în continuare. Dacă a decis să vină în Parlament, este binevenit, dar să o facă așa, într-un mod democratic”, a spus el.

Cei doi par să aibă o relație mai specială. De exemplu, Novac l-a filmat pe Sîrbu în timp ce acesta acorda un interviu, la Parlament, menționând că democratul spune minciuni. Ulterior, Sîrbu „s-a răzbunat”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării