588
0
Noul șef al Cancelariei de Stat, Andrei Spînu, prezentat echipei
588
0

Noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost prezentat astăzi de către premierul Maia Sandu echipei din cadrul Cancelariei de Stat.

Foto: gov.md

Premierul l-a felicitat pe noul șef al Cancelariei de Stat și a exprimat încrederea că Andrei Spînu dispune de competențele manageriale necesare, transmite Știri.md

„Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem în această echipă. Andrei e relativ tânăr, dar are experiență și în sectorul public și în sectorul privat. Eu cred că are bune capacități manageriale, încât să poată să organizeze echipa, să asigure o administrare corectă și eficientă a bunurilor și a banilor publici, astfel, să redevenim o echipă eficientă și care sa poată să demonstreze rezultate”, a precizat Maia Sandu.

Noul secretar general al guvernului a mulțumit prim-ministrului pentru încrederea acordată și a subliniat că activitatea sa în cadrul Cancelariei de Stat va fi bazată pe principiul eficienței. 

Știri.md amintește că noul secretar general al guvernului, Andrei Spînu, a fost numit în funcție joi, 18 iulie, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter