main logo
774

Noul preşedinte al Parlamentului, felicitat de Mitropolitul Vladimir

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de felicitare pentru Igor Grosu, ales joi în funcția de președinte al Parlamentului.

Noul preşedinte al Parlamentului, felicitat de Mitropolitul Vladimir

Mitropolitul şi-a exprimat speranța cu privire la continuarea acţiunilor constructive dintre autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual şi sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum şi la educarea patriotică a locuitorilor Republicii Moldova.

Biserica Noastră drept-măritoare se roagă la fiecare sfântă slujbă "pentru conducătorii țării, pentru mai marii orașelor și ai satelor”. Avem convingerea că și deciziile pe care le veți lua în Legislativ vor respecta și idealurile strămoșilor și înaintașilor noștri, de apartenență la credință și la neam. Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs. slujire a poporului Republicii Moldova", a menţionat Mitropolitul Vladimir.

Amintim că Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului cu votul a 64 de deputați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării