801
0
Noua ministră a Sănătății, către Silvia Radu: Nu terorizați funcționarii
801
0

Noua ministră a Sănătății și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, i-a adresat un mesaj secretarului de stat al Ministerului Sănătății și Silviei Radu, care a condus instituția în Guvernul Filip, prin care le cere să nu terorizeze funcționarii publici, să nu admită prezenta protestatarilor în ograda ministerului și să-și păstreze demnitatea pentru că funcțiile nu sunt veșnice.

Foto: europalibera.org

„Dna Silvia Radu, nu pătați până la ultima picătură numele Dvs. Sunteți mamă, nu faceți ca copiii Dvs să lase ochii în jos și să poarte rușinea acestor zile. Nu terorizați funcționarii publici cu prezența lui Vasea de la poartă și toți dubioșii din corturile puse în clumbele ministerului. Există viață și după acel gard de fier. Și vă asigur că e frumoasă. Stimate Domn Secretar General de Stat, gașca celora din curte nu e gașca Dvs. Sunteți medic, și nu pot să cred că aveți ceva în comun cu acei dubioși. Funcțiile vin și pleacă, demnitatea pierdută e pentru totdeauna”, scrie Ala Nemerenco pe o rețea de socializare.

Ministra a atașat și o scrisoare pe care au trimis-o angajații ministerului Silviei Radu, prin care se arată indignați de prezența corturilor protestatarilor în ograda instituției. Funcționarii  spun că le este perturbată activitatea, li se blochează accesul la locurile de muncă și li se încalcă dreptul la exprimare, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Sunteți curajoși și plini de demnitate. Mândri de voi! Tot respectul Guvernului și țării îl aveți”, a fost mesajul transmis de Ala Nemerenco funcționarilor de la Ministerul Sănătății și Protecției Sociale.

Citește și
article image
Nemerenco: Radu a făcut lobby direct pentru industria...
0
417
article image
Elveția va oferi asistență Moldovei privind serviciile de...
0
74
article image
Ministru de la Tiraspol, filmat la Aeroport. Năstase:...
20
7480
article image
Amber Rudd, demisie din cauza planului pentru Brexit
0
188