661
0
Nistor Grozavu, reținut pentru 72 de ore, ulterior eliberat
661
0

Astăzi, 20 septembrie, pe numele fostului viceprimar Nistor Grozavu a fost emis un mandat de arestare pentru 72 de ore, însă, tot astăzi, după ce fostul funcționar de la Primarie a colaborat cu autoritățile, mandatul a fost anulat.

Astăzi, au fost documentate mai multe persoane bănuite de escrocherie, falsificarea probelor, precum  și  exces de putere sau depăşirea atribuţiilor de serviciu, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Acestea sunt persoane angajate în întreprinderi municipale, în Primăria municipiului Chișinău, printre care și fostul viceprimar Nistor Grozavu.

În cadrul cauzelor penale, pe lângă cei trei angajați din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, din această cauză penală, sunt vizate și alte persoane fizice și juridice.

Prin urmare, în urma măsurilor desfășurate, au fost reținute două persoane pentru un termen de 72 ore – fostul viceprimar Nistor Grozavu și un angajat al Direcției generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei Chișinău.

În rezultatul audierii, ambele persoane au colaborat cu organul de urmărire penală, fără ca să fie identificate temeiuri că aceștia vor împiedica efectuarea urmăririi penale, motiv pentru care a fost luată decizia de eliberare a acestora, cu aplicarea măsurii de nepărăsire și obligarea lor de a se prezenta la solicitarea organului de urmărire penală.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter