main logo
1842

Nemerenco îi provoacă pe socialiști postând poze din birourile acestora

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a publicat mai multe imagini cu birourile celor de la Minister, care ar fi într-o stare deplorabilă. Se întâmplă după ce în timpul ședinței Parlamentului, deputații socialiști au acuzat Guvernul că ar aloca bani „în detrimentul oamenilor” și anume 4,5 milioane de lei pentru reparația sediului Ministerului Sănătății.

Nemerenco îi provoacă pe socialiști postând poze din birourile acestora

„Deputații socialiști în timpul ședinței Parlamentului (moțiunea de cenzură) au învinuit Guvernul că își alocă resurse sie în detrimentul oamenilor și a fost remarcat Ministerul Sănătății, care a beneficiat de 4,5 milioane de lei din buget pentru reparația edificiului, în loc să transfere spitalelor sau altor instituții, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

O să public pozele birourilor în care activează colegii mei de la minister, oamenii pe umerii cărora a fost gestionarea a circa trei ani de pandemie”, a scris Ala Nemerenco pe Facebook.

Totodată, ministra i-a provocat pe deputații socialiști: „Să aveți curajul să publicați poze din birourile dumneavoastră de lux. Eu le public pe ale Ministerului”.

„Da, acolo e zăpadă, zăpada care intră iarna prin geamuri. Și colegii o șterg dimineața. Și ce e prin colțuri, e mucegai. Iată una din minciunile cu care manipulează tovarășii. Permanent. Și minciuni din astea cu duiumul”, a punctat Nemerenco.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării