main logo
11220

Natalia Morari va depune o plângere pe numele lui Gheorghe Cavcaliuc

Jurnalista Natalia Morari anunță că va merge să depună plângere pe numele lui Gheorghe Cavcaliuc și pe numele polițistului Valeriu Cojocaru, după ce a fost filmată în locuința sa făcând sex și ulterior șantajată cu acele imagini.

Natalia Morari va depune o plângere pe numele lui Gheorghe CavcaliucFoto: vipmagazin.md

Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii pe care o moderează, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Știu din surse foarte demne de încredere că polițistul care a intrat în casa mea și a pus camere este Valeriu Cojocaru, subalternul lui Gheorghe Cavcaliuc, și am de gând să merg să depun o plângere în acest sens. 

E momentul să nu stăm doar în studiouri și să spunem lucrurile în public. Eu am văzut aceste momente în care am fost filmată, iar pentru astea voi depune o plângere. 

Voi insista ca această anchetă să fie demarată. Asemenea polițiști nu au ce căuta în poliție. 

Am înțeles că dl Cavcaliuc și-a dat demisia și a anunțat că se lansează în politică, dar asemenea oameni nu au ce căuta nici în politică pentru că trebuie să răspundă pentru asemenea fărădelegi”, a declarat Natalia Morari.

Valeriu Cojocaru este șeful Direcției nr. 5 a Inspectoratul Național de Investigații. 

Acesta a deținut anterior funcția de şef al Inspectoratului de Poliţie Făleşti, însă a fost demis pe 14 ianuarie 2013 de către ministrul de Interne pentru faptul că nu a informat MAI-ul despre incidentul săvârşit la vânătoarea din „Pădurea Domnească”. 

În 2015, Gheorghe Cavcaliuc i-a oferit grad special de colonel de poliție.

Cojocari nu a venit încă cu o reacție. Gheorghe Cavcaliuc însă neagă acuzațiile.

„Fac un apel către doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati să facă publice imediat probele cu implicarea mea directă în aceste cazuri, probe despre care spun că le dețin, că eu a-și fi implicat în cele invocate de ei, iar societatea să-și facă concluzii și cu aceste probe să meargă la organele de drept să depună o sesizare”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Procurorul general Eduard Harunjen afirmă că nu cunoaște despre aceste filmări și spune că există două presupuneri: fie Natalia Morari a fost filmată ilegal, fie în cadrul unui dosar penal.

„Nu cunosc despre ce operațiune se vorbește. Nu știu dacă aceasta s-a făcut în cadrul unui dosar penal sau s-a făcut prin metode ilegale. 

Noi trebuie să avem acces la acea înregistrare și să o verificăm. Trebuie să cunoaștem toate dedesubturile. Nu este important să vedem ce se întâmplă acolo, este important să vedem cine a făcut asta și în ce perioadă. 

Ori s-a făcut ilegal cu tentă de șantaj sau s-a făcut în cadrul unei cauze penale și cineva s-a amuzat și a vrut să facă un act de „eroism” făcând copie din dosar”, a declarat procurorul general, comunicând că o va invita pe Natalia Morari la Procuratură să depună o plângere în acest sens.

Declarația a fost făcută aseară, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Știri.md amintește că acum trei ani Natalia Morari a dezvăluit că a fost, pe parcursul anilor în care își desfășoară activitatea de jurnalistă, amenințată, după ce a fost filmată făcând sex în propria locuință. 

În unele cazuri, anumite persoane chiar i-au amenințat mama, sugerându-i să-și „liniștească” fiica.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării