main logo
3338

Natalia Morari: Dragă Maia Sandu, vei bloca și Youtube-ul?

Jurnalista Natalia Morari a anunțat despre lansarea unei noi emisiuni care va fi difuzată pe Youtube, adresându-i-se președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a comunicat anterior la per tu.

Natalia Morari: Dragă Maia Sandu, vei bloca și Youtube-ul?

Conform celor spuse de Morari, în ciuda noului format, în cadrul emisiunii invitații își vor exprima în mod deschis și liber poziția și opinia, transmite Știri.md cu referire la point.md.

„Așa cum am promis, am revenit. Acesta este un alt format, dar esența rămâne aceeași - vom vorbi liber, deschis și fără teamă de unul sau altul.

Aici vă voi povesti despre ceea ce se întâmplă în țara noastră, dar într-un mod diferit de ceea ce se spune în presa autoproclamată liberă, independentă, echidistantă, corectă, cinstită, imparțială, curată, moralistă și bună.

Cu alte cuvinte, aici vom vorbi despre ceea ce se întâmplă în Moldova exact așa cum este, și nu așa cum dorește partidul”, a spus jurnalista.

De asemenea, Natalia Morari s-a adresat președintei Maia Sandu.

„Dragă Maia (au fost timpuri când am fost cu tine la per tu), ce ai de gând să faci acum? Vei sista activitatea Youtube? Și dacă tot reușești să faci asta, promit că te voi vota la alegerile prezidențiale, la fel cum am votat când ai candidat pentru primul mandat. Problema este că, de data asta, risc să fiu unul dintre puținii voștri alegători. Apropo, doamna președinte, vă mai întrebați dacă voi mai candida? Fiecare are propriile probleme”, a spus Natalia Morari.

Totodată, jurnalista i-a îndemnat și pe reprezentanții opoziției „să nu se relaxeze”, promițând că va spune adevărul despre ei, pe care „nu ar dori să-l audă”.

„Și pentru cei din opoziție care acum zâmbesc – să nu vă relaxați – adevărul va fi spus aici și despre voi. Voi spune lucruri despre voi pe care nu ați vrea să le auziți. Dar le veți auzi, vă veți supăra, dar trebuie să suportați asta pentru că nu aveți de ales. Fie sunteți politicieni, fie sunteți oameni buni cu vremuri bune”, a adăugat Morari.

În noul format Morarinews, videoclipurile vor fi însoțite de subtitrări în limba rusă.

Amintim că, la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Natalia Morari a anunțat că a fost nevoită să încheie difuzarea emisiunii Morari.live, care era publicată în fiecare joi seară pe N4.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării