main logo
1243

Natalia Gavrilița și candidații ei, invitați să se prezinte la Parlament

Natalia Gavrilița și membrii echipei sale, nominalizați pentru funcțiile de miniștri, sunt invitați să se prezinte la Parlament pentru audieri.

Natalia Gavrilița și candidații ei, invitați să se prezinte la ParlamentFoto: știri.md

Anunțul public a fost făcut de deputatul socialist Vasile Bolea, transmite Știri.md.

"La data de 11 februarie 2021, ora 09.00 , în incinta sediului Parlamentului Republicii Moldova, sala Europa, va avea loc ședință Comisiei juridice, numiri și imunități unde se va examina demersul doamnei Natalia Gavrilița, candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, și proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

Cu această ocazie invităm pe doamna Natalia Gavrilița și membrii echipei nominalizați pentru funcțiile de miniștri să se prezinte la această ședință", se arată în anunț.

Amintim că, luni, premierul desemnat Natalia Gavriliţa a depus la Secretariatul Parlamentului programul de guvernare şi lista Cabinetului de miniştri, formată din şapte bărbaţi şi trei femei.

Printre aceştia sunt doi vicepreședinți ai Partidului Acțiune și Solidaritate și trei membri ai administraţiei prezidenţiale.

PSRM și Platforma DA au anunțat anterior că nu vor vota Guvernul propus de Gavrilița. Platforma "Pentru Moldova", din care face parte şi Partidul Şor, încă nu a luat o decizie în acest sens, iar Pro Moldova a anunţat că se va consulta cu cetățenii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării