main logo
3016

Natalia Gavrilița, în premieră, vorbește despre demisia sa

Decizia de a demisiona a fost luată în comun cu echipa PAS, eu nu sunt persoana care poate fi constrânsă. Declarația a fost făcută de către fostul premier al țării, Natalia Gavrilița, marți, 21 februarie, în timpul unei discuții cu presa.

Natalia Gavrilița, în premieră, vorbește despre demisia sa

”Circumstanțele s-au schimbat și Moldova se confruntă cu un nou set de provocări. Întotdeauna am discutat în echipă care este cea mai bună modalitate de a guverna în contextul în care ne aflăm. Această decizie am luat-o împreună, sunt prim-vicepreședinte de partid, îmi asum absolut fiecare decizie, nu sunt genul de persoană care poate fi ușor constrânsă”, a spus Gavrilița, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Întrebată care este următoarea funcție pe care o va ocupa, Gavrilița a răspuns: Eu pentru mine am decis să iau o lună-două de repaus, să petrec un pic mai mult timp cu copilul meu și după aceasta voi lua decizia în care direcție să merg în perioada următoare.

Totodată, Natalia Gavrilița susține că la Bruxelles, acolo unde a fost înainte de a-și prezenta demisia, nu s-a discutat plecarea ei de la Guvern.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării