main logo
1283

Năstase vs Cebotari și Harunjen. Cine minte referitor la un dosar penal

Andrei Năstase susține că pe numele candidatului PD la șefia primăriei capitalei, Vladimir Cebotari, ar fi fost intentat un dosar penal cu mai mult timp în urmă, despre care ultimul știa.

Năstase vs Cebotari și Harunjen. Cine minte referitor la un dosar penalColaj: Unimedia

Democratul neagă, însă acest lucru, iar fostul Procuror General, Eduard Harunjen, spune că nici el nu știe despre existența unui asemenea dosar, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Andrei Năstase a declarat, în cadrul unei emisiuni la tv8, că „un dosar era și se prăfuia pe acolo pe la Procuratură și el (n.r. Vladimir Cebotari) știe despre acest lucru”.

Vladimir Cebotari neagă afirmațiile făcute de Năstase la adresa sa. „Eu vă asigur că pe numele meu anterior nu au fost niciodată intentate dosare. Eu nu cunosc să fi avut vreo calitate pe vreun dosar penal. Și dacă domnul Năstase nu este un palavragiu și un băiat care doar iubește să vorbească minciuni, așa cum obișnuiește să o facă foarte mulți ani, dumnealui ne va arăta ordonanța în care mi-a fost atribuită vreo calitate în dosar până acum. Toate calitățile în dosare mi-au fost atribuite abia ieri”, a menționat acesta.

Nici fostul Procuror General Eduard Harunjen nu cunoaște despre existența vreunui dosar penal intentat anterior pe numele lui Cebotari. „Eu nu am observat niciun dosar pe perioada mandatului, nu mi s-a raportat că astfel de dosar există, în biroul meu astfel de dosar nu a fost niciodată”, a declarat Harunjen.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării