main logo
728

Năstase vrea candidat unic la prezidențiale. Ce va face dacă nu va avea succes

Platforma DA va discuta cu toate partidele de dreapta și centru-dreapta, privind desemnarea unui candidat unic la alegerile prezidențiale din acest an, dar, dacă această inițiativă nu va avea succes, atunci formațiunea va fi gata să înainteze propriul candidat la funcția de președinte al țării, spune Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA (PPDA).

Năstase vrea candidat unic la alegeri. Ce va face dacă nu va avea succesFoto: tv8.md

Declarația a fost făcută la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite Știri.md

Totuși, Andrei Năstase nu spune dacă el va fi cel care va candida la următoarele prezidențiale sau va fi altcineva din partea formațiunii, în cazul în care propunerea cu înaintarea unui singur candidat de dreapta nu va trece. „Sunt câteva nume pe care le discutăm”, a zis Năstase.

„Noi suntem pregătiți pentru a participa cu propriul candidat la alegeri, dar considerăm că pentru a avea succes, trebuie să avem un candidat comun”, a declarat președintele Platformei DA.

Liderul PPDA zice că vrea să discute și cu partidele unioniste privitor la desemnarea acelui candidat unic la prezidențiale.

Amintim că, Andrei Năstase a făcut zilele trecute un apel public către partidele de dreapta privind desemnarea unui singur candidat apolitic la alegerile prezidențiale, care să lupte împotriva candidatului de stânga, care va fi, cel mai probabil, actualul șef de stat Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării