593
1
Năstase și Sandu, la discuții cu protestatarii adunați în PMAN
593
1

După ce cabinetul de miniștru au depus flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sânt, prim-ministrul Maia Sandu și Ministrul de Interne, Andrei Năstase au fost asaltați cu întrebări de către jurnaliștii și protestatarii adunați în Piața Marii Adunări Naționale.

Foto: știri.md

Printre subiectele la care cetățenii au vrut să obțină răspuns de la demnitari a fost și cazul expulzării cetățenilor turci, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Ne-ați spus că este un an din momentul din care turcii au fost maltratați și nedreptățiți, dar vreau să vă spun că în acea perioadă, așa cum spune doamna prim-ministru, nu eram noi acolo, iar tot ce s-a făcut, toate materialele și informațiile care au fost acumulate, au fost în mare parte acumulate de oamenii care au fost implicați direct în acele procese. Vă spun cu certitudine, în momentul de față datorită eforturilor pe care le-am depus la MAI, Procuratura Municipală instrumentează dosarul cetățenilor turci, care au fost nedreptățiți”, a declarat Ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Întrebată despre cazul cetățenilor turci expulzați, prim-ministrul Maia Sandu a declarat că raportul a fost unul de doi bani și nu a conținut informații credibile.

„Urmează un alt raport care să fie credibil, realizat de Serviciul Informații și Securitate, însă nu de oamenii care au fost implicați la expulzarea cetățenilor turci”, a declarat Maia Sandu.

Citește și
article image
Ceban, către Năstase: Acordul semnat cu blocul ACUM pentru...
0
637
article image
Munteanu a sesizat CEC referitor la agitația electorală al...
0
262
article image
Cebotari îl acuză pe Năstase: Să nu-l lăsăm să ne fure...
3
487
article image
Ciobanu, despre Năstase: E cel care s-a ridicat împotriva...
11
1650