main logo
3237

Năstase: Regret că, odată ajunși la guvernare, n-am știut s-o păstrăm

Andrei Năstase a declarat că regretă faptul că „odată ajunși la guvernare, n-am știut s-o păstrăm, n-am știut să mărim turațiile” pentru a rezolva „problema în cadrul audiovizualului, pentru că propaganda din cadrul alegerilor locale a făcut așa încât forțele din afara țării să aibă întâietate”.

Năstase: Regret că, odată ajunși la guvernare, n-am știut s-o păstrămFoto: știri.md

Într-un interviu cu Europa Liberă, Năstase a criticat în special propaganda rusească, făcută prin posturile de televiziune TR, NTV, Prime, care în opinia sa ar fi „controlate pe interior” de președintele Igor Dodon, iar din exterior de fostul lider democrat, Vlad Pahotniuc, fugit din țară, transmite Știri.md.

Năstase avertizează totodată că R.Moldova ar fi ținta unei campanii de propagandă, a unui „război hibrid”, lansată de președintele Dodon, de fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, „și, bineînțeles de forțele din exterior”.

În interviul cu Europa Liberă, Andrei Năstase a ținut să sublinieze că apariția fracțiunilor separate PAS și Platforma DA în Consiliul municipal Chișinău, dar și în Parlament, în iunie a fost inițiativa partidului PAS, la fel și coaliția tot din iunie cu Partidul Socialiștilor. „Nu am avut, nu am și nu voi avea niciodată în viața mea încredere în Dodon”, a mai declarat Năstase în interviul cu Europa Liberă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării