main logo
1264

Năstase: Purice regretă și suferă că a îmbrăcat într-o zi haina partinică

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a declarat că Dorin Purice, unul dintre secretarii de stat care a făcut campanie electorală pentru PDM, regretă pentru faptul că a „îmbrăcat într-o bună zi o haină partinică”.

Năstase: Purice regretă că a îmbrăcat într-o zi haina partinică

Într-un interviu acordat pentru Europa Liberă Moldova, Năstase a menționat că Dorin Purice regretă pentru faptul că a fost într-un fel asociat cu fosta guvernare a Partidului Democrat, transmite Știri.md

„Regretă faptul că a îmbrăcat într-o bună zi o haină partinică sau o haină politică și sunt sigur că și suferă din cauza acestui fapt. Dincolo de asta însă avem niște procese de gestionat și atâta timp cât ele sunt gestionate legal, sunt gestionate în conformitate cu cadrul normativ specific Ministerului de Interne și structurilor subordonate, eu nu pot să înaintez alte pretenții. A, dacă se va demonstra că cineva dintre cei cu care am vorbit eu, cei care s-au menținut încă la Ministerul de Interne sau au plecat din Ministerul de Interne se fac vinovați de anumite lucruri ilegale, se fac vinovați de scheme de tot felul, bineînțeles, va veni procurorul și îl va sălta pe fiecare dintre ei și eu nu o să spun decât foarte bine și voi ajuta cu tot ce îmi stă în puteri la desfășurarea acestor procese. Până una-alta, eu nu sunt nici procuror și nici judecător pentru a da sentințe și, cu atât mai puțin, pentru a le executa”, a declarat Năstase, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă Moldova.

Știri.md reamintește că ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a decis să-l lase la MAI pe Dorin Purice, după ce a făcut campanie electorală pentru democrați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării