main logo
1200

Năstase: PSRM să demonstreze că nu va coopera niciodată cu PDM

Copreşedintele blocului ACUM, Andrei Năstase, a cerut socialiştilor „să demonstreze că nu vor coopera niciodată cu Partidul Democrat, aşa cum a fost în timpul activităţii Parlamentului de ultima legislatură”.

Năstase: PSRM să demonstreze că nu va coopera niciodată cu PDM

Năstase le-a propus într-un mesaj video de la Bruxelles „să iasă în stradă şi să arate tuturor că nu va exista o alianţă cu Plahotniuc”, transmite Știri.md cu referire la Infotag

Copreşedintele insistă, de asemenea, asupra faptului că deputaţii care au ajuns în Parlament pe lista PSRM să răspundă direct la întrebarea: doresc schimbări reale în republică sau nu?

Potrivit lui, mulţi deputaţi socialişti „au dosare despre care nimeni nu ştie şi chiar Preşedintele Igor Dodon este ostaticul unui dosar penal”.

Politicianul de opoziţie susţine că împotriva lui şi Maiei Sandu „este, la fel, pregătit o cauză penală privind trădare de Patrie (investigaţia parlamentară a implicării Fundaţiei „Open Dialogue” în treburile interne ale RM - ”I.”).

„Plahotniuc nu se va opri, el este gata să transforme Moldova într-o mare închisoare, este gata să facă un incendiu în Moldova pentru a rămâne la putere”, a spus Năstase.

El a spus că „trebuie făcut tot posibilul pentru a nu lăsa nici un deputat, cu excepţia Partidului Şor, să ajungă în haremul lui Plahotniuc”.

„Deputaţii socialişti să arate că sunt pe partea cetăţenilor. Noi am creat condiţiile pentru aceasta, am propus un pachet de iniţiative care să conţină ceea ce întreaga Moldovă are nevoie - democraţie, sistem de justiţie independent, crearea unui stat de drept, supremaţia legii”, a declarat avocatul, care a spus că „în caz de necesitate, împotriva regimului vor fi organizate proteste şi chiar o revoluţie”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării