16 iunie, 16:36
888
5
Năstase: Pretinșii prieteni îmi repetă că nu aș avea șanse să câștig
16 iunie, 16:36
888
5

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a venit cu o reacție privind candidatura sa la viitoarele alegeri prezidențiale din toamnă.

Foto: știri.md

Andrei Năstase s-a adresat „pretinșilor prieteni”, că tot repetă că Năstase nu ar avea șanse să câștige alegerile prezidențiale din toamnă, transmite Știri.md:

„...mai doresc să fac o scurtă constatare. Înțeleg cu și mai mare limpezime astăzi că prin linșaj, prin sondaje fabricate și mediatizate intens, bandiții mă „dezumflă”, iar pe aceste baze, pretinșii PRIETENI și parteneri îmi tot repetă că nu aș avea șanse să câștig alegerile prezidențiale din toamnă.

Observăm cu toții că nu convin nimănui, nici unora, nici altora. Iată de ce, fără niciun fel de alte ipoteze, vreau să fie foarte clar pentru toată lumea, și în primul rând pentru oamenii buni ai acestei țări.

Voi candida la alegerile prezidențiale și vom câștiga împreună aceste alegeri, cu toții, pentru Moldova, pentru oamenii săi.

Dodon, vei vedea foarte curând cât de mare, de puternic și de curajos este acest popor și cât de MIC și de NIMIC ești tu în ochii oamenilor de care ți-ai bătut și îți bați joc în continuare”, a conchis liderul Platformei DA.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter